Vánoční den otevřených dveří na Dvořákové

Vánoční perníčkyZveme všechny zájemce o studium, žáky základních i mateřských škol a jejich rodiče k návštěvě školy dne

12. 12. 2019 od 9:00 do 16:00hod.

v rámci dne otevřených dveří a tradiční vánoční výstavy.

Ve škole provoněné jehličím, punčem a vánočním cukrovím si budete moci prohlédnout práci našich žáků všech oborů, načerpat inspiraci pro výrobu vánočních dekorací z jehličí, předvedeme vám vánoční balení dárků, skládání ubrousků, malování na sklo, zdobení perníčků, modelování z jedlého papíru, výrobu drobných vánočních dárků, vyzkoušíte si jízdu na trenažeru pro autoškolu, svoji šikovnost na trenažeru pro svařování a možná vás zláká  možnost vyzkoušet si ruční dojení na modelu krávy Amálky ve skutečné velikosti.

Za zhlédnutí stojí školní minifarma "Farmářův rok" s modely kompletní zemědělské techniky, se kterou pracují naši zemědělci. Pro žáky z mateřských škol jsou připravené pracovní dílny a omalovánky, malí i velcí budou jistě obdivovat výstavu vánočních perníčků a perníkových svícnů.

K předvánoční pohodě přispěje po celý den koledami školní pěvecký sbor.

Žáci ze základních škol se budou moci seznámit s náplní vybraného studijního oboru, promluvit si s našimi žáky, učiteli i mistry odborného výcviku. Je to výborná příležitost, jak si potvrdit správnou volbu svého budoucího povolání.

Těšíme se na vás - žáci a učitelé Střední odborné školy Znojmo, Dvořákova, p.o.

PaedDr. Helena Klepetková

Podrobnosti

Copyright © 2020 SOŠ a SOU Znojmo. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.
Vytvořil Portal 70 - tvorba webových stránek Znojmo
DnesDnes220